Peter Németh sa stal hlavným trénerom Dynama Dráždany

NETKY.SK • 17 Február 2015, 13:22 • 2 min
Peter Németh sa stal hlavným trénerom Dynama Dráždany

DRÁŽĎANY - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Peter Németh sa stal hlavným trénerom treťoligového nemeckého tímu Dynamo Drážďany.

slovakia

left justify in out

Vo funkcii vystriedal Stefana Bögera. Štyridsaťdvaročný (nar. 14. septembra 1972) niekdajší defenzívny stredopoliar súhlasil s kontraktom do konca aktuálnej sezóny. "Čaká na nás kopec práce. Pre mňa je dôležité, aby všetci v plnom nasadení ťahali za jeden povraz," uviedol Németh podľa magazínu Kicker. Odchovanec prievidzského futbalu pracoval v Dyname už ako asistent trénera. Drážďany po 25 kolách figurujú na 8. priečke v tabuľke III. ligy so ziskom 38 bodov.

 

Peter Németh odohral v tímoch Eintracht Frankfurt a Sportfreunde Siegen 42 zápasov v II. bundeslige. Ešte predtým v drese Interu Bratislava sa stal v roku 2000 majstrom Slovenska a pridal aj triumf v Slovenskom pohári. V "žlto-čiernom" tíme interistov si zahral aj v Pohári UEFA. V Nemecku sa trénersky angažoval zatiaľ ako šéf realizačného tímu v Sportfreunde Siegen, ktorý vtedy hrával v regionálnej súťaži. V roku 2012 získal licenciu na "výučbu futbalu" v Nemecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies