Peter Ölvecký mieri do Chomutova

NETKY.SK • 16 December 2015, 13:14 • 2 min
Peter Ölvecký mieri do Chomutova

CHOMUTOV - Slovenský hokejový útočník Peter Ölvecký po odchode z českého extraligového tímu HC Vítkovice Steel nezostal dlho bez zamestnávateľa, na spolupráci do konca sezóny sa dohodol s konkurenčným Chomutovom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný center či krídelník odohral za mužstvo z Ostravy dovedna 12 duelov, nazbieral v nich 5 kanadských bodov za 3 góly a 2 asistencie. Petrovi Ölveckému sa vedenie ostravského klubu rozhodlo nepredĺžiť zmluvu, ktorú mal na jeden mesiac. Rodák z Nových Zámkov v aktuálnej sezóne absolvoval dvanásť zápasov Tipsport ligy s bilanciou 3 góly a 3 asistencie za Duklu Trenčín, v polovici novembra zamieril do Vítkovíc. V minulosti hral Ölvecký za Slovan Bratislava v KHL, švédskom Växjö či popradskom HC Lev. Vyskúšal si aj zámorskú NHL, v ktorej si za Minnesotu a Nashville pripísal 32 štartov (2+5). Severočeský Chomutov zároveň v stredu potvrdil, že obrancovia Sergej Pereťagin a Brett Skinner uspeli na skúške a v klube zostávajú do konca aktuálneho súťažného ročníka. V Chomutove pôsobia ďalší dvaja Slováci - beci Adam Jánošík a Tomáš Harant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona