Peter Leto vydáva svoju prvú autorskú skladbu Doliny

NETKY.SK • 11 August 2022, 14:57 • 2 min
Peter Leto vydáva svoju prvú autorskú skladbu Doliny

Spevák a multiinštrumentalista, doteraz známy ako hudobník, ktorý spolupracoval so skupinou Hex či Adamom Ďuricom, pripravil letnú novinku, ku ktorej si napísal aj vlastný text.

slovakia

left justify in out

„Doliny sú o tom, nabrať odvahu, spraviť prvý krok a ísť niečo zažiť, zmeniť. Niečo, čím možno človek vystúpi zo svojho denného stereotypu, z rutiny,” vysvetľuje spevák.

 

Hudbu si Peter vystaval na gitarovom riffe, ktorý si už dávnejšie nahral na telefón a následne na to ho zveril do rúk obľúbenému slovenskému producentovi Matejovi Miklošovi alias Lil’Maxxovi. Vznikla z toho energická pieseň, ktorá vás zaručene zdvihne zo stoličky. 

 

img

 

K piesni vznikol aj videoklip v réžii Matúša Višvádera v spolupráci so Sandrou Struhárovou, v ktorom spevák skúša veci, ktoré bežne nerobieva.

 

„Bežne neleziem na strechu 30-metrovej budovy, ani sa nehrám v detskom kútiku, ani nejazdím na longboarde, čo bolo tiež prvýkrát,“  vymenúva Peter.

 

 

 

 

 

Spevák Peter Leto si okrem pilotného singlu Doliny už pripravuje aj ďalšie skladby z pripravovaného EP, ktoré vyjde už čoskoro.  

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies