Peter Kremský sa zastal Matoviča: „Za všetko môže mafia, my však boj so zlom nevzdáme!"

NETKY.SK • 10 Júl 2022, 16:05 • 2 min
Peter Kremský sa zastal Matoviča: „Za všetko môže mafia, my však boj so zlom nevzdáme!"

BRATISLAVA - Peter Kremský z OĽaNO sa postavil za svojho šéfa Igora Matoviča a vyjadril podozrenie, že za všetkým zlom stoja oligarchovia a mafia.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti Facebook sa rozpísal aj poslanec hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) a predseda parlamentného hospodárskeho výboru Peter Kremský. Mediálna kampaň sa podľa neho rozbehla na plné obrátky.

 

„Sulík dáva rozhovory ako na bežiacom páse, kde sa stavia do roly záchrancu štátu. Titulky ho, samozrejme, vykresľujú ako úspešného ministra, ktorý všetko vyriešil a pokojne môže aj odísť z funkcie. Nepríjemné otázky akosi neprichádzajú. Médiá sa navzájom citujú s optimistickými vyjadreniami. Jeho osobné invektívy voči Matovičovi nikoho netrápia,“ napísal Kremský.

 

obrazok

 

Podľa poslanca oligarchovia v našej krajine už rozhodli. „Úlohy sú rozdané. Matovič je chyba v systéme a nemá právo na miesto na slnku. Presne tak, ako sa počas Radičovej vlády v rámci koalície hovorilo "načo sme vo vláde, keď sa nedá nič zobrať?". Tak ju zarezali, aby mohli vládnuť bez nej. Naivné. Prišlo osem rokov Fica. Tí istí ľudia potom plakali, aká je na Slovensku korupcia,“ dodal Kremský.

 

Prečítajte si aj: Richard Sulík: „V skutočnosti je koniec". Slovensko je krok od menšinovej vlády

 

obrazok

 

Poslanec za hnutie OĽaNO sa ďalej vyjadril, že v pozadí celého konfliktu stojí mafia, oligarchovia a nimi vlastnené médiá.

 

„Ide o to, ako OLaNO očierniť, opľuť, ponížiť, rozbiť a zlikvidovať. Jasné, že Igor má svoje chyby, často sa nevie ovládať a nezmyselne osobne útočí. Brutálna mediálna kampaň s masírovaním voličov, ako by každá vláda bola lepšia ako táto, aj Pellegriniho a Ficova. Tu vidieť, že ide naozaj o veľa. Ide o všetko. A my sa nedáme zmanipulovať,“ konštatoval Kremský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies