Peter Hlinka do Wackeru Innsbruck

NETKY.SK • 24 Február 2015, 11:59 • 2 min
Peter Hlinka do Wackeru Innsbruck

INNSBRUCK - Slovenský futbalový obranca Peter Hlinka bude pokračovať v kariére v tíme druhej najvyššej rakúskej súťaže FC Wacker Innsbruck.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný defenzívny univerzál Hlinka sa dohodol s tirolským tímom na zmluve do leta tohto roku.

 

Skúsený Hlinka bol od júla minulého roku bez klubu, predtým hrával v tíme najvyššej rakúskej súťaže SC Wiener Neustadt. Odchovanec Tatrana Prešov a bývalý slovenský reprezentant Hlinka takmer celú kariéru spojil s pôsobením v Rakúsku. Hrával v oboch viedenských veľkokluboch Rapide aj Austrii ale aj v Sturme Graz či Bregenzi.

 

"Hlinka má obrovské bundesligové skúsenosti a najmä v drese Wiener Neustadtu ukázal, že v zložitých situáciách je pre mužstvo oporou a veľkou pomocou," cituje trénera Wackeru Innsbruck Klausa Schmidta server ORF.

 

Wacker Innsbruck bol ešte vlani účastníkom rakúskej najvyššej súťaže (Tipico-Bundesliga), ale momentálne je pred odvetnou časťou Sky Go Erste Liga 2014/2015 na predposlednej deviatej priečke tabuľky priamo ohrozený zostupom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies