Peter Grajciar aj v budúcej sezóne v Slasku Vroclav

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 15:49 • 2 min
Peter Grajciar aj v budúcej sezóne v Slasku Vroclav

VROCLAV - Slovenský stredopoliar Peter Grajciar si bude aj v budúcej sezóne obliekať dres poľského klubu Slask Vroclav. Tridsaťdvaročný rodák zo Zvolena predĺžil s účastníkom Ekstraklasy kontrakt o dvanásť mesiacov s možnosťou pokračovania spolupráce o ďalší rok.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa teším, že zostávam vo Vroclave. Slask je dobrý klub, páči sa mi aj mesto. Som šťastný. Ďakujem funkcionárom klubu aj trénerovi, že mi dôverujú a budeme môcť ďalej spolupracovať. Myslím si, že pod vedením kormidelníka Mariusza Rumaka budeme v budúcej sezóne atakovať najvyššie priečky," vyhlásil Slovák pre oficiálnu stránku vroclavského klubu.


Grajciar odohral v tejto sezóne 35 súťažných duelov, strelil tri góly a zaznamenal osem asistencií. V minulosti hral aj za Nitru, Slaviu Praha, Konyaspor, Spartu Praha, Dinamo Tbilisi a Vlašim. Slasku sa upísal v decembri 2014.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies