Peter Cmorik pripravuje nový album

NETKY.SK • 29 Január 2015, 14:27 • 2 min
Peter Cmorik pripravuje nový album

BRATISLAVA - Slovenský spevák Peter Cmorik sa minulý rok venoval najmä propagácii svojho zatiaľ posledného albumu ...O Tebe (2013), v súčasnosti však už pripravuje piesne na novú štúdiovku.

slovakia

left justify in out

"V roku 2014 sme stále propagovali na koncertoch po Slovensku album ...O Tebe a je na čase urobiť nový, pravdepodobne v apríli začneme na ňom pracovať,“ prezradil v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Album by mal produkovať Cmorikov dlhoročný kamarát, gitarista Peter Bič. "Mám z toho radosť, pretože Peter je výborný muzikant a teraz sa mu darí veľmi,“ poznamenal 34-ročný rodák z Rožňavy. "Zatiaľ je to v takej demoverzii, pesničiek stále pribúda, budeme vyberať, ktoré spravíme, podľa mňa niečo zložíme aj spolu s Petrom. Chystáme sa stretnúť aj tak, aby sme si zahrali a podľa mňa z toho vznikne niečo príjemné,“ podotkol víťaz druhého ročníka speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. 

 

Nový album bude podľa jeho slov celkom iný ako tie predchádzajúce. "Zistil som, že čím som starší, tým sa inak pozerám na veci, aj s takým možno nadhľadom a viac nechávam priechod citom a pocitom. Nie som až taký striktný a viac sa nad vecami zamýšľam, takže bude to taký iný pohľad, ako ste mohli doteraz počuť,“ priblížil. Ako dodal na záver, koncertné turné tento rok neplánuje. "Samozrejme, budú aj koncerty ako každý rok, šnúru ale tentokrát nechystám. Až keď spravíme album,“ dokončil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies