Peter Cmorik má rád zasneženú zimu

NETKY.SK • 4 Február 2015, 08:27 • 2 min
Peter Cmorik má rád zasneženú zimu

BRATISLAVA - Slovenský spevák Peter Cmorik má rád v zime veľa snehu. Zimným športom sa však podľa vlastných slov vyhýba.

slovakia

left justify in out

"Zimu mám rád, ale pokiaľ ide o nejaké zimné športy, tak tým neholdujem. Kedysi som lyžoval, no potom som prestal, začalo mi to pripadať nebezpečné,“ priznal v rozhovore pre agentúru SITA. "Mal som raz úraz, síce nie na lyžiach, ale odvtedy som sa začal o seba trošku báť, o svoje rameno, a preto som prestal aj lyžovať,“ vysvetlil. "Teraz by som mohol začať, lebo už je všetko v poriadku, ale už sa do toho nejako neviem dostať, asi to nechcem,“ podotkol 34-ročný rodák z Rožňavy.

 

"Mám však rád zimné prechádzky, celkovo mám rád sneh, dokonca ho aj rád odpratávam. Podľa mňa to patrí k zime, zima bez snehu by bola veľmi smutná,“ dodal známy spevák. Jeho partnerka, herečka a speváčka Mirka Partlová je naopak vášnivá snoubordistka. "Mirka snouborduje, teraz ju to veľmi chytilo, takže chodí, keď sa dá a ja sa zatiaľ chodím prechádzať,“ dokončil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona