Peter Cehlárik si v prvom tíme Bostonu veľa nezahral

NETKY.SK • 29 Október 2019, 09:27 • 2 min
Peter Cehlárik si v prvom tíme Bostonu veľa nezahral

BOSTON - Vedenie "medveďov" spravilo rozhodnutie, ktoré zarmútilo slovenských hokejových fanúšikov. Na súpiske Bruins od dnešného dň auž nefiguruje trojica Slovákov.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu, ktorému sa v posledných zápasoch darí, sa rozhodlo poslať nášho útočníka Petra Cehlárika späť na farmu do Providence (AHL). Dvadsaťštyriročný Cehlárik tak stihol v tejto sezóne odohrať za prvý tím Bostonu jediný zápas, aj to bohužial nie na domácom ľade, ale v New Yorku, kde Boston zdolal domácich Rangerov vysoko 7:4.

 

 

Boston povolal Cehlárika do prvého tímu krátko pred duelom s Rangers. Slovenský krídelník absolvoval proti "jazdcom" tohtosezónnu premiéru v profilige. Minulosezónny finalista má stále na maródke trio útočníkov Joakim Nordström (infekcia), Par Lindholm (zranenie v hornej časti tela) a Chris Wagner (zranenie v dolnej polovici tela), dlhodobo sú zranení aj David Krejčí a Karson Kuhlman, takže je možné, že klub onedlho pozve Cehlárika z farmy späť do prvého mužstva. Bruins privítajú už v noci na stredu doma San Jose. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2022 eligible

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Cehlárik (@petercehlarik),

 

Cehlárikovi síce nahlodali úvod sezóny zdravotné problémy, po návrate na ľad sa však ukázal vo veľmi dobrom svetle - v šiestich zápasoch v AHL nazbieral osem bodov za šesť gólov a dve asistencie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona