Peter Bondra si zatrénoval s mládežníkmi v Poprade, tí ho nespoznali

NETKY.SK • 14 August 2017, 08:23 • 2 min
Peter Bondra si zatrénoval s mládežníkmi v Poprade, tí ho nespoznali

POPRAD - Niekdajší slovenský hokejista Peter Bondra i jeho syn Peter absolvovali v nedeľu tréning spolu s mladými popradskými hráčmi. Keď strelil Peter Bondra v roku 2002 víťazný gól vo finále majstrovstiev sveta proti Rusku, mladí "kamzíci", ktorých navštívil, ešte ani neboli na svete.

slovakia

left justify in out

"Deti nevedeli trénerovi odpovedať kto som. Až môj synovec Tomáš zakričal moje meno," uviedol pre webstránku HK Poprad dnes už 49-ročný niekdajší útočník. Člena Siene slávy Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) teší progres podtatranského klubu.

 

"Za posledný rok došlo v Poprade k mnohým pozitívnym zmenám, ktoré dúfam pomôžu mládeži. Máme tu kvalitných trénerov, ktorí dokážu vychovávať nádejných hokejistov," povedal niekdajší hráč Washingtonu Capitals, Ottawy Senators, Atlnanty Trashers či Chicaga Blackhawks.

Jeho syn Dávid Bondra bol v ostatnej sezóne členom seniorského mužstva "kamzíkov" a v lete predĺžil zmluvu i na nasledujúci ročník. "S otcom som v mladosti chodil na ľad stále, keď mu to čas dovolil. Veľmi radi sme deťom ukázali základy hokeja. Pamätám si, že keď na môj tréning prišiel niektorý z otcových spoluhráčov, tak to bolo niečo výnimočné a motivačné. Otec mi dodnes vždy poradí, pozerá každý môj zápas a stále mi po stretnutí povie svoj názor na moju hru. Veľmi si to vážim," povedal 24-ročný Dávid Bondra, ktorý si v Poprade oblieka dres s číslom dvanásť rovnako ako jeho otec.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona