Peter Bič Project zverejnili VIDEOklip k singlu Where Did You Go

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 10:46 • 2 min
Peter Bič Project zverejnili VIDEOklip k singlu Where Did You Go

BRATISLAVA - Slovenská kapela Peter Bič Project zverejnila videoklip k piesni Where Did You Go. Podľa lídra kapely je novinka jednou z najemotívnejších skladieb, aké nahral.

slovakia

left justify in out

"Keď som rozmýšľal nad tým, akým smerom sa máme uberať, vedel som, že to má byť o nás. O tom, čo sme prežili či zažívame. To sa prejavilo i na motíve pesničky, ktorý vyjadruje intimitu,“ prezradil Bič, ktorý tak zároveň poodkryl i víziu nového albumu, na ktorom skupina pracuje. „Album bude akousi výpoveďou nás všetkých. Bude veľmi emotívny a sugestívny. Where Did You Go prezrádza, o čom by mal byť a akou atmosférou bude prechádzať,“  uviedol hudobník.  

 



V novom singli dominuje klavír a dotvára ho akustická gitara. Hlas speváčky Victorie dopĺňajú vokály samotného Petra Biča. Text pochádza z pera mladej speváčky. "Ide o prvý text, aký som v živote napísala. Keď som raz v skúšobni počula Petra hrať na gitare túto melódiu, hneď som vedela, o čom to musí byť, a tak sa mi v hlave zrodil text, ktorý mi neskôr Ivo Bič pomohol dotiahnuť do podoby, v akej ju máte možnosť počuť,“  vysvetlila Victoria, pre ktorú bolo nahrávanie singla veľmi silným zážitkom. „Keďže pesnička je vyjadrením môjho veľkého sklamania, bolo pre mňa veľmi senzitívne. Snáď si v štúdiu tú slzu v ľavom oku nikto nevšimol,“ odľahčila tému mladá speváčka, podľa ktorej sa v piesni nájde mnoho duší. Preto ju aj kapela venuje všetkým, ktorí si v živote prešli sklamaním a prostredníctvom songu im chce dodať veľa síl. „Sama mám pocit, že som akýmsi symbolickým spôsobom zatvorila dvere za niečím, čo mi dlho nedalo spať, a zároveň ich otvorila niečomu novému, krásnemu, čo sa deje práve teraz!  Už len tým, že ľudia čítajú práve tieto riadky,“ uzavrela Victoria. 

Za videoklipom, zachytávajúcim atmosféru bolestnej straty, stojí Laco Rychtárik. „Ten klip je pre mňa favoritom z doteraz natočených klipov. Laco do posledného detailu vystihol to, čo sme zvukovo i textovo do toho vložili my. My sme do toho vložili seba a on za nami nezaostával,“  povedal Bič.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies