Peter Bič Project vystúpia 2. októbra v Bratislave

NETKY.SK • 14 September 2016, 11:30 • 2 min
Peter Bič Project vystúpia 2. októbra v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenská kapela Peter Bič Project sa predstaví v nedeľu 2. októbra v Bratislave. Košická formácia sa predvedie v Dome kultúry Dúbravka, kde okrem úspešných hitov ponúkne aj nové skladby.

slovakia

left justify in out

Tie vznikli v novej produkcii, ktorú ovplyvnili nedávne zmeny v zostave skupiny. Začiatkom mesiaca Peter Bič Project totiž oznámil, že do kapely prišli noví členovia - klávesák Zoli Tóth a speváčka Victoria, ktorí nahradili Matúša Pavlíka a Dášu Kostovčík.


Po zmenách sa projekt rozhodol ohlásiť niekoľko koncertov na Slovensku a v Českej republike, no Bratislava medzi nimi chýbala. "Samozrejme, plánovali sme zahrať aj v Bratislave. Po zverejnení prvých miest, kde sa predstavíme už v novom zložení, nám začalo prichádzať obrovské množstvo správ, kedy sa ukážeme v Bratislave. V septembri sme skutočne veľmi vyťažení, preto v spolupráci s DK Dúbravka usporiadame koncert začiatkom októbra. V hlavnom meste máme naozaj veľkú základňu fanúšikov, preto sme sa rozhodli pre samostatný koncert," priblížil Peter Bič, pričom prezradil, že na bratislavskom koncerte premiérovo predstavia úplne nové piesne, ktoré pôvodní členovia zložili spolu s Tóthom a Victoriou. "Fanúšikovia sa však môžu tešiť aj na prerobené známe songy, ktoré sú stále neodmysliteľnou súčasťou našej kapely," dodal hudobník.


Formácia už stihla aj predviesť niečo z novej tvorby, a to počas rozhovoru pre prešovské Sky Rádio. "Naši fanúšikovia Victoriu aj Zoliho prijali pozitívne, po zahraní piesne v Sky Rádiu sa roztrhlo vrece s pochvalnými názormi na to, čo sme už v novom zložení vytvorili. Veľmi nás tešia aj uznania a pozitívne ohlasy od kolegov a kamarátov z branže," skonštatoval Bič. Ukážku z novej produkcie si fanúšičky a fanúšikovia Peter Bič Projectu môžu vypočuť na oficiálnom konte kapely na službe YouTube, kde je dostupná od utorka.


Kapela Peter Bič Project vznikla v roku 2010. Založili ju Peter Bič (spev, gitara) s Dášou Kostovčík (spev), Ivom Bičom (spev), Matúšom Pavlíkom (klávesy), Jozefom Zimom (bicie) a Vladom Čekanom (basgitara). V roku 2012 vydali album Say It Loud, z ktorého pochádzajú aj hity Hey Now a Thinking About You. Vďaka druhej menovanej skladbe získali ocenenie Slovenského ochranného zväzu autorského (SOZA) za najhranejšiu skladbu roka 2013. Vlani ponúkli druhý album Just a Story.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies