Peter Bažík si vychutnal Vianoce s rodinou

NETKY.SK • 28 December 2015, 14:00 • 2 min
Peter Bažík si vychutnal Vianoce s rodinou

BRATISLAVA - Slovenský spevák Peter Bažík strávil sviatky v rodinnom kruhu.

slovakia

left justify in out

„Vianoce vnímam hlavne ako dni rodinnej pohody a pokoja, takže som si Štedrý večer a celé sviatky dosýta užil v tej rodinnej atmosfére, vypol som telefón aj počítač a gitaru som odložil do kúta, aby ma nič neťahalo k práci. Vychutnával som si, že som konečne doma,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA.


Silvester plánuje mladý interpret stráviť na Donovaloch. „Na Silvestra budem mať pravdepodobne koncert na Donovaloch. Moja práca však spočíva v tom, že robím, čo ma baví, takže si to užívam nech sa jedná o akúkoľvek príležitosť a pre akýkoľvek počet ľudí, aj keď by som mal hrať len pre zvukára,“ uviedol Bažík, ktorý by chcel podľa vlastných slov v budúcom roku viac oddychovať. „Dlho som nevedel, aké novoročné predsavzatie si dať, vždy som sa snažil robiť všetko naplno, ale mal som zároveň i dosť času na oddych a pri tvorbe môjho nového albumu to tak nebolo. Napriek tomu, že som si vydýchol, pretože sa naozaj okolo mňa vytvoril tím ľudí, ktorým som s pokojným svedomím mohol odovzdať kľúče od miešačky, som si zároveň uvedomil i ten obrovský pocit zodpovednosti a viem, že teraz je všetko na mojich pleciach. Tí ľudia makajú na dvesto percent a dôverujú mi vo všetkom, čo si zmyslím. A to ma drží zároveň v takej hladine, že nesmiem sklamať a musím makať. Rád by som to ale vyvážil aj oddychom,“ priblížil spevák.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona