Peter Bažík kvôli práci na sviatky nevycestuje

NETKY.SK • 31 Október 2014, 13:11 • 2 min
Peter Bažík kvôli práci na sviatky nevycestuje

BRATISLAVA - Spevák Peter Bažík strávi sviatky v plnom pracovnom nasadení.

slovakia

left justify in out

„Rozbieham stále svoju umeleckú agentúru, tvorím piesne a vymýšľam klipy,“ prezradil mladý Habovčan. „Už onedlho bude vonku nový klip a v pondelok vyrážam na turné s výchovno-motivačným koncertným programom pre základné a stredné školy po celom Slovensku a Čechách. Cez víkend s kapelou finišujeme prípravy, takže nemôžem vycestovať,“ vysvetlil v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Sviatky bude však podľa vlastných slov tráviť tradične. „Dušičky budem prežívať po starom. Mám rád isté zvyky, ale zo Slovenska sa postupne vytráca to slovenské,“ podotkol 29-ročný hudobník. „Odmalička sme si na Dušičky spomínali v dobrom na tých, čo tu už nie sú a pomodlili sme sa za ich pokoj. Halloween je úplne opačný. V podstate je to o tom, že si ľudia zo smrti robia srandu a bavia sa na tom. Halloween je tradícia inej kultúry. Neodsudzujem ju, ale ani sa jej nesnažím prispôsobiť. Človek je de facto slobodný tvor a pokiaľ neohrozuje zdravie, život či nezosmiešňuje iného človeka, tak nie je čo riešiť,“ dokončil víťaz prvého ročníka slovenskej verzie speváckej šou X Factor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies