Peter Aristone súťaží s videoklipom Gold v hlasovaní stanice MTV

NETKY.SK • 19 Február 2016, 10:17 • 2 min
Peter Aristone súťaží s videoklipom Gold v hlasovaní stanice MTV

BRATISLAVA - Slovenský spevák Peter Aristone súťaží s videoklipom Gold v hlasovaní portálu MTV U, ktorý zastrešuje americká hudobná televízia MTV.

slovakia

left justify in out

Dramaturgovia MTV zaradili novinku medzi päť videoklipov mladých interpretov, ktorí bojujú o zaradenie ich tvorby do vysielania známej hudobnej stanice.

 

"Je to úžasný pocit. Cítim skvelú príležitosť zviditeľniť českú a slovenskú hudobnú scénu,“ povedal Aristone. "Verím, že prípadný úspech by mohol otvoriť dvere do sveta aj ďalším hudobníkom. To by ma naozaj potešilo," dodal.


Okrem slovenského hudobníka sa zúčastňujú na hlasovaní aj Lifelike & Kris Menace (Discopolis 2.0), Mistaa Dean (Blue Monday feat. Lenachka), Sun-One (87honda & An Oldsmobile feat. Mic Young) a Tourist (To Have You Back). Hlasovanie končí už dnes.


Peter Čerevka, známy pod umeleckým menom Peter Aristone, počas štúdia na konzervatóriu v Prahe založil niekoľko kapiel. Okrem toho sa rozhodol aj pre sólovú kariéru. Na demo nahrávky, ktoré poskytol agentúre v Londýne, sa mu ozval producent Greg Haver, známy spoluprácou s Manic Street Preachers.

 

Výsledkom bol debutový album 19 Days In Tetbury (2014), na ktorom hosťovala okrem Jamesa Deana Bradfielda z Manic Street Preachers či švédskej speváčky Emmy Ejwertz aj Melanie C. S bývalou členkou Spice Girls nahral Aristone skladbu Cool As You. Na jar mu vyjde EP nahrávka Gold, na ktorej sa podieľal aj producent Sachy Skarbeka, ktorý spolupracoval napríklad s Adele, Lanou Del Rey alebo Miley Cyrus.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies