Peter Andre vydá album Come Fly with Me

NETKY.SK • 9 September 2015, 10:52 • 2 min
Peter Andre vydá album Come Fly with Me

LONDÝN - Anglický spevák austrálskeho pôvodu Peter Andre vydá 16. októbra album Come Fly with Me. Štyridsaťdvaročný interpret vzdá prostredníctvom novinky poctu už nefungujúcemu zoskupeniu umelcov Rat Pack, v ktorom pôsobili napríklad Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford či Joey Bishop. Nahrávka bude obsahovať coververzie skladieb ako Mack the Knife či Ain't That a Kick in the Head.

slovakia

left justify in out

Andre prezradil, že ho k vydaniu albumu inšpirovalo aj blížiace sa 100. výročie narodenia Franka Sinatru, ktorý prišiel na svet 12. decembra 1915. "Všetky tieto skladby sú úžasné, úžasné klasiky. Keď ich počúvate, uvedomíte si, čo je skutočná hudba," uviedol rodák z Londýna. Na albume spolupracovali aj producent Nick Southwood, basgitarista Adam King, bubeník Adrian Meehan a klávesák Rich Milner.


Peter Andre vydal prvý, eponymný album v roku 1993. Na konte má tiež nahrávky ako Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009), Angels & Demons (2012) či zatiaľ poslednú Big Night (2014). Medzi jeho úspešné single patria skladby Mysterious Girl, Flava alebo I Feel You.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies