Peter Andre sa stal trojnásobným otcom

NETKY.SK • 8 Január 2014, 14:09 • 2 min
Peter Andre sa stal trojnásobným otcom

LOS ANGELES - Austrálsky spevák Peter Andre sa stal trojnásobným otcom. Jeho priateľka Emily MacDonagh mu porodila dcéru.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný rodák z anglického mesta Harrow to prezradil dnes prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "S veľkou radosťou vám môžeme oznámiť bezpečný príchod nášho krásneho dievčatka. Veľmi sa tešíme na nadchádzajúce pokojné týždne, počas ktorých budeme spoznávať naše bábätko," napísal a dodal, že matka aj dieťa sú v poriadku. Andre nedávno prezradil, že by sa chcel s Emily MacDonagh oženiť.

Peter Andre debutoval v roku 1993 eponymnou nahrávkou. Na konte má tiež albumy ako Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009) či zatiaľ posledný Angels & Demons (2012). Medzi jeho úspešné single patria skladby ako Mysterious Girl, Flava či I Feel You. V rokoch 2005 až 2009 bol manželom Katie Price, s ktorou má syna Juniora a dcéru Princess. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona