Peter Andre sa chce oženiť s Emily MacDonagh

NETKY.SK • 18 December 2013, 18:46 • 2 min
Peter Andre sa chce oženiť s Emily MacDonagh

BRATISLAVA - Dvojica očakáva ich prvé spoločné dieťa, ktoré by sa malo narodiť vo februári

slovakia

left justify in out

Austrálsky spevák Peter Andre sa chce oženiť s priateľkou Emily MacDonagh. Dvojica očakáva ich prvé spoločné dieťa, ktoré by sa malo narodiť vo februári. "Urobím tú ctihodnú vec nie preto, lebo je to správne, ale pretože sa navzájom veľmi ľúbime a pretože sa k sebe perfektne hodíme," vyhlásil Andre .

I keď sa 40-ročný hudobník priateľky ešte nespýtal, či si ho vezme, MacDonagh má už pripravenú odpoveď. "Samozrejme, povedala by som áno. Nemusela by som nad tým premýšľať. Sme spolu veľmi šťastní a ak sa to nestane hneď zajtra, neprekáža to, viem totiž, že sa to raz stane a bude to krásne. Veľmi sa na to teším. Nič sa tým však nezmení, bude to len akousi čerešničkou na torte," vyjadrila sa. 

Peter Andre debutoval v roku 1993 eponymnou nahrávkou. Na konte má sedem štúdioviek a dve kompilácie. Medzi jeho úspešné single patria skladby ako Mysterious Girl, Flava či I Feel You. V rokoch 2005 až 2009 bol manželom Katie Price, s ktorou má syna Juniora a dcéru Princess. 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.femalefirst.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies