Peter Andre: O dcérinom mene rozhodne snúbenica

NETKY.SK • 31 Január 2014, 17:31 • 2 min
Peter Andre: O dcérinom mene rozhodne snúbenica

LONDÝN - Britský spevák Peter Andre a jeho snúbenica Emily MacDonagh sa stále nevedia rozhodnúť, aké meno dajú ich dcérke, ktorá sa narodila 7. januára.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný rodák z anglického mesta Harrow počas rozhovoru v britskej šou Jonathana Rossa prezradil, že jeho najobľúbenejšie meno je Ameila.

"Máme štyri mená. Jedno z nich je Rose. Mám ho rád, je to krásne anglické meno. Ďalšie sú Ameila, Elizabeth a Alexandra. Pred tromi dňami Emily prišla s tým, čo keby sme ju pomenovali Poppy. Aj to sa mi páči. Potom zase navrhla Isabellu a páčilo sa mi aj to. Máme to teda trošku zložité. Bábätko sa narodilo o tri týždne skôr. Takže sme sa vtedy na seba pozreli a hovorili sme si, že preň ešte nemáme meno. Začali sme ju volať Rose. Ona však nie je Rose. Moje obľúbené meno je Ameila," povedal Andre, ktorý má s bývalou manželkou Katie Price syna Juniora a dcéru Princess. Konečné rozhodnutie chce nechať na snúbenici. "Mám dve deti, biologické deti, toto je jej prvé. Takže chcem, aby bola šťastná," dodal. 

Peter Andre debutoval v roku 1993 eponymnou nahrávkou. Na konte má tiež albumy ako Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009), či zatiaľ posledný Angels & Demons (2012). Medzi jeho úspešné single patria skladby Mysterious Girl, Flava alebo I Feel You. S Katie Price bol ženatý v rokoch 2005 až 2009. S Emily MacDonagh začal randiť v roku 2012. Správu o zásnubách pár potvrdil len nedávno v rozhovore pre britskú verziu magazínu Ok!. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies