Pete Wentz z kapely Fall Out Boy je dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 22 August 2014, 09:53 • 2 min
Pete Wentz z kapely Fall Out Boy je dvojnásobným otcom

LOS ANGELES - Basgitarista americkej kapely Fall Out Boy Pete Wentz sa stal dvojnásobným otcom. Hudobníkova priateľka, modelka Meagan Camper porodila 20. augusta v Los Angeles chlapca, ktorému dali meno Saint Lazslo.

slovakia

left justify in out

Wentz už má päťročného syna Bronxa z manželstva so speváčkou Ashlee Simpson. Radostnú novinku potvrdili pre americký týždenník People zástupcovia 35-ročného muzikanta. "Matka aj bábätko sú šťastní a zdraví. Z nového prírastku do rodiny sa veľmi tešia a Bronx je nadšený, že je veľkým bratom," uviedli.

 

Pete Wentz v roku 2001 spoluzakladal kapelu Fall Out Boy, s ktorou vydal päť štúdioviek - Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie A Deux (2008) a Save Rock And Roll (2013). Venuje sa tiež literatúre či modelingu, je spolumajiteľom odevnej spoločnosti Clandestine. S Meagan Camper randí približne tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona