Pete Wentz z kapely Fall Out Boy bude dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 18 Február 2014, 10:43 • 2 min
Pete Wentz z kapely Fall Out Boy bude dvojnásobným otcom

LOS ANGELES - Basgitarista americkej kapely Fall Out Boy Pete Wentz a jeho priateľka, modelka Meagan Camper čakajú prvé spoločné dieťa. Tridsaťštyriročný hudobník to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu bozkávajúcej sa dvojice.

slovakia

left justify in out

"S veľkou radosťou vám oznamujeme, že čakáme dieťatko," pripísal k fotke. 

 

Wentz už má päťročného syna Bronxa, pochádzajúceho z manželstva so speváčkou Ashlee Simpson. Dvadsaťštyriročná Camper má s Bronxom dobrý vzťah. "Meagan je ako veľká sestra a má s Bronxom výborný vzťah. Má prirodzený materinský cit, čo je perfektné. Plánujú bábätko už nejaký čas, takže sa veľmi tešia, že Bronx bude mať malého súrodenca," uviedol zdroj z blízkeho okolia páru pre americký týždenník People. 

Pete Wentz pomáhal v roku 2001 zakladať kapelu Fall Out Boy, s ktorou vydal päť štúdioviek - Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie A Deux (2008) a Save Rock And Roll (2013). Venuje sa tiež literatúre či modelingu, je spolumajiteľom odevnej spoločnosti Clandestine. S Meagan Camper randí približne tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies