Pete Doherty mal konflikt s členom skupiny Swervedriver

NETKY.SK • 8 December 2015, 16:22 • 2 min
Pete Doherty mal konflikt s členom skupiny Swervedriver

BRATISLAVA - Anglický hudobník Pete Doherty sa dostal do konfliktu s frontmanom kapely Swervedriver Adamom Franklinom na párty v Hongkongu.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal koncom novembra, pričom fámy o ňom sa následne začali šíriť po internete. Konflikt napokon týždenníku New Musical Express potvrdil samotný Franklin.


Ako uviedol, niekto Dohertyho a pár ďalších ľudí pozval do hotelovej izby jeho kapely, kde organizovali párty. "Nemohol byť v izbe viac ako dve minúty, keď sa v nej udial nejaký hurhaj a on sa objavil na tej strane izby, kde som sedel a rozprával sa s Garym Powellom a ďalšími," priblížil večer 47-ročný gitarista a spevák. Tridsaťšesťročný Doherty sa vraj následne pokúsil Franklina udrieť, no minul. Ako tiež Franklin povedal, incident sa skončil po tom, čo Dohertyho udrel tak, že spadol na zem. "Keď som nad ním stál, predtým, než ho odtiahli, spýtal som sa ho: 'Ty si ten slávny Pete Doherty?' Ani sa nepredstavil," popísal Franklin.


Incident potvrdil aj hovorca The Libertines. "Po koncerte v Hongkongu došlo k sa nešťastnej hádke/nedorozumeniu s adrenalínom v žilách. Nikto sa však nezranil a hneď po incidente sa všetci ospravedlnili," uviedol.


The Libertines vznikli v roku 1997, pričom súčasnú zostavu tvoria Pete Doherty, Carl Barât (obaja gitara a spev), John Hassall (basgitara) a Gary Powell (bicie). V roku 2002 vydali prvý album Up The Bracket a o dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež výberovku Time For Heroes - The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. V roku 2004 ohlásili ukončenie činnosti, no vlani ju oficiálne obnovili a vydali štúdiovku Anthems For Doomed Youth.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies