Petar Hubčev je novým tréner bulharskej reprezentácie

NETKY.SK • 29 September 2016, 08:24 • 2 min
Petar Hubčev je novým tréner bulharskej reprezentácie

SOFIA - Petar Hubčev sa na základe rozhodnutia výkonného výboru národného zväzu BFS oficiálne stal novým trénerom bulharskej futbalovej reprezentácie, dostal zmluvu do konca kvalifikácie o postup na MS 2018 v Rusku.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný niekdajší obranca Hamburgeru SV či Eintrachtu Frankfurt je nástupcom Ivajla Peteva, ktorý po necelých dvoch rokoch pôsobenia na lavičke národného tímu odchádza do chorvátskeho Dinama Záhreb. Hubčev sa počas vlastnej kariéry podieľal na prieniku Bulharov do semifinále MS 1994. Už 7. októbra ho čaká zápas na parížskom Stade de France proti Francúzom a potom 10. októbra v Štokholme so Švédmi v A-skupine európskej časti kvalifikácie spomenutého svetového šampionátu. Bulhari do nej vstúpili 6. septembra vydretým domácim triumfom 4:3 nad Luxemburčanmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona