Pesničkár Tomáš Klus napísal v reakcii na teror v Paríži nový song

NETKY.SK • 14 Január 2015, 08:04 • 2 min
Pesničkár Tomáš Klus napísal v reakcii na teror v Paríži nový song

PRAHA - Teroristické útoky z Paríža nenechali ľahostajným ani českého pesničkára Tomáša Klusa, ktorý v reakcii na ne zložil song ZmrZlým, v ktorom okrem iného v preklade spieva "nie hovorím všetkým týmto úbohým vojnám".

slovakia

left justify in out

Od nedele si na túto pieseň na internetovom serveri YouTube klikli Klusovi fanúšikovia viac ako 33.000-krát, informoval dnes server Lidovky.cz. Rodák z Třinca, ktorý s českým tímom vybojoval svojho času zlatú medailu na európskom šampionáte v modernom päťboji dorastencov, sa v roku 2012 stal zlatým Českým slávikom. Jeho popularita smerovala strmo nahor, avšak organizátorov ankety požiadal, aby ho z nej v ďalších ročníkoch vyradili.

      

K politickým otázkam sa nevyjadril piesňou po prvý raz. Už pred troma rokmi vyvolal pozornosť songom Iniciativní, v ktorom kritizoval klientelizmus českých politikov. Jeho novinka je však prvou reakciou na dianie za hranicami ČR.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies