Peskov: Kremeľ nemá informácie o osude Janukovyčovho syna

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 12:30 • 2 min
Peskov: Kremeľ nemá informácie o osude Janukovyčovho syna

MOSKVA - Kremeľ nemá žiadne informácie o osude syna zosadeného ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyča, oznámil dnes kremeľský hovorca Dmitrij Peskov.

slovakia

left justify in out

"Nemám o tom informácie. Jednoducho nemám čo povedať. Bohužiaľ, nemôžem to potvrdiť ani vyvrátiť," povedal novinárom Peskov, ktorého citovala agentúra TASS. Ukrajinské médiá priniesli správy o tom, že 33-ročný Viktor Janukovyč ml. prišiel o život v piatok pri nehode v Bajkalskom jazere. Ukrajinský poslanec Nestor Šufryč, spolupracovník zosadeného prezidenta, v nedeľu na Facebooku napísal, že mladší z dvoch synov exprezidenta bol vodičom minibusu, ktorý sa prepadol do vody v jazere cez tenký ľad.

 

Ruské ministerstvo pre mimoriadne situácie správy o smrti Janukovyča ml. poprelo. "Medzi zabitými a zranenými nie je nikto s priezviskom Janukovyč," povedal pre TASS hovorca bajkalského záchranného tímu.

 

Potvrdil, že v piatok 20. marca došlo neďaleko Mysu Choboj na ostrove Oľchon v Bajkalskom jazere k nehode, pri ktorej sa minibus značky Volkswagen so šiestimi ľuďmi potopil pod ľad. Piatich cestujúcich zachránili, vodič však zahynul. Hovorca dodal, že všetky osoby z auta boli identifikované, ich mená však nezverejnia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona