Pescara zostúpila, Weiss junior zrejme odíde

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:45 • 2 min
Pescara zostúpila, Weiss junior zrejme odíde

PESCARA - Taliansky futbalový klub Delfino Pescara 1936 sa v nedeľu stal prvým istým zostupujúcim tímom z najvyššej súťaže Serie A. Rozhodla o tom jeho prehra na ihrisku FC Janov 1:4.

slovakia

left justify in out

Pescara má na chvoste tabuľky na konte 22 bodov, za prvým mužstvom mimo zostupového pásma (FC Janov, pozn.) zaostáva o neprekonateľných 13 bodov. Do konca súťaže zostávajú ešte tri kolá. V Pescare pôsobí od začiatku sezóny aj slovenský krídelník Vladimír Weiss mladší, ten však v nedeľu nehral pre zranenie.

Dvadsaťtriročný Bratislavčan by mal opustiť klub, pretože má platnú zmluvu len do konca tejto sezóny. Weiss junior absolvoval v aktuálnom ročníku 22 ligových stretnutí a strelil v nich štyri góly. V roku 2006 odišiel z Interu Bratislava do akadémie Manchestru City. "The Citizens" ho postupne poslali na hosťovanie do Boltonu Wanderers, Glasgowa Rangers a Espanyolu Barcelona. V médiách sa objavili špekulácie o jeho možnom pokračovaní v kariére na Apeninskom polostrove. Spomínal sa záujem AS Rím, AC Miláno i SSC Neapol, hoci jeho otec V. Weiss st. mu odporučil transfer do Ruska. V minulosti sa o technicky disponovaného krídelníka zaujímalo aj Dinamo Kyjev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies