Pes sa postaral o núdzové pristátie lietadla: Rozhodol sa, že za jazdy vystúpi!

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 10:26 • 2 min
Pes sa postaral o núdzové pristátie lietadla: Rozhodol sa, že za jazdy vystúpi!

Maličký psík zmenil plány všetkým cestujúcim lietadla, kvôli nemu totiž museli núdzovo pristáť.

slovakia

left justify in out

Ak ste už niekedy letecky cestovali so svojim domácim miláčikom viete, že zvieratá sa nesmú prepravovať v rovnakom priestore, ako ostatní cestujúci. Z tohto dôvodu sa umiestňujú do špeciálnych klietok, kde sa pripútajú a vezú sa v podpalubí lietadla. Nie všetky to však dobre znášajú.

 

Cesta lietadlom sa zrejme nepozdávala ani malému psíkovi v Rusku, ktorý sa rozhodol, že z lietadla skrátka vystúpi. Asi to už nemohol vydržať a nejakým spôsobom sa mu podarilo dostať z klietky. Následne na to prehrýzol popruhy, ktoré uzatvárali kabínu lietadla a podarilo sa mu otvoriť dvere podpalubia! Našťastie, otvorili sa len natoľko, že sa psovi nepodarilo cez nich dostať von, a tak celý incident prežil.

 

Keď kapitánovi lietadla v kokpite začala blikať kontrolka otvoreného batožinového priestoru, okamžite sa rozhodol pristáť na najbližšom letisku, v tomto prípade na moskovskom Šeremeťjeve.

 

Cestujúci Boeingu 737 letiaci z Petrohradu museli byť určite nadšení, keď sa ich let mnohonásobne predĺžil kvôli nezbednému psíkovi, no na druhej strane by sme s nim mohli aj súcitiť, musel byť totiž v obrovskom strese, keď toto dokázal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies