Pes pohrýzol päťročné dievčatko: Zviera ho doslova oskalpovalo

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 15:08 • 2 min
Pes pohrýzol päťročné dievčatko: Zviera ho doslova oskalpovalo

PIEŠŤANY - Pes plemena Akita inu zaútočil v utorok (5.4.). v areáli piešťanskej strednej záhradníckej školy na päťročné dievčatko. K incidentu došlo okolo 17. hodiny. TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

"Skupina mladých ľudí, medzi ktorými bolo aj päťročné dievčatko s matkou, bola spolu vonku. Jeden z mladíkov mal so sebou psa, ktorý mal náhubok a po celý čas ho držal na vôdzke. Po krátkej prechádzke vošli do otvoreného areálu školy, kde si chceli posedieť," priblížila priebeh udalosti hovorkyňa. Podľa jej ďalších slov na dvore školy dal majiteľ psovi náhubok dole, aby sa mohol napiť vody, naďalej ho však mal na vôdzke. Dievčatko viackrát prišlo k psovi a pohladkalo ho, avšak na ďalší raz pes na naňho zaútočil a pohrýzol do vlasovej časti hlavy. V dôsledku útoku dievčatko utrpelo skalpačné poranenie hlavy a poranenie ušnice.

 

Kredatusová dodala, že polícia prijala trestné oznámenie a udalosť preveruje ako ublíženie na zdraví.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies