Personálnymi zmenami sa bude zaoberať predsedníctvo Most-Híd

NETKY.SK • 29 November 2014, 09:09 • 2 min
Personálnymi zmenami sa bude zaoberať predsedníctvo Most-Híd

BRATISLAVA - Predsedníctvo a Republiková rada Most-Híd budú dnes hodnotiť výsledky komunálnych volieb.

slovakia

left justify in out

Z nich vyplynú aj personálne zmeny. „Predsedníctvo bude riešiť personálne zmeny, o ktorých predloží správu rade,“ povedal pre agentúru SITA podpredseda Most-Híd László Solymos. Poslanec parlamentu Gabriel Csicsai dobrovoľne skončil po komunálnych voľbách ako okresný predseda strany Most-Híd v Dunajskej Strede. Ako povedal dnes pre agentúru SITA, funkcie sa vzdal, pretože v okrese nedopadli voľby pre stranu podľa očakávaní. „Je to normálna politická kultúra, že funkcionár ponúkne funkciu,“ povedal. Jeho nástupcu dnes schváli republikové predsedníctvo.

 

Straníckej funkcie sa vzdal v Dunajskej Strede po neúspešnom výsledku komunálnych volieb pre Most-Híd aj europoslanec József Nagy. „Mal som iné predstavy o výsledku,“ povedal Nagy pre agentúru SITA. Nagya v komunálnych voľbách zvolili za poslanca mestského zastupiteľstva v Dunajskej Strede, svojho mandátu sa však vzdal. Nastúpil po ňom ako náhradník František Vangel, ktorému chýbalo k zvoleniu 18 hlasov. Vangel je rovnako ako Nagy členom strany Most-Híd. 

 

K výmene už došlo aj v Bratislave. Predsedníctvo strany odvolalo z funkcie okresného predsedu v Bratislave Attilu Horvátha. Na jeho miesto dosadilo krajského podpredsedu Rastislava Žitného. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies