Permanentky na Art Film Fest sú už v predaji

NETKY.SK • 10 Máj 2012, 21:09 • 2 min
Permanentky na Art Film Fest sú už v predaji

Permanentky na Art Film Fest sú už v predaji - Kultúra Filmoví fanúšikovia a fanúšičky si už teraz môžu zaistiť vstup na premietania Art Film Festu, ktorý sa uskutoční od 16. do 23.

slovakia

left justify in out

img

Filmoví fanúšikovia a fanúšičky si už teraz môžu zaistiť vstup na premietania Art Film Festu, ktorý sa uskutoční od 16. do 23. júna v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne. Za zvýhodnenú cenu si môžu zakúpiť festivalovú permanentku - osemdňový cinepass. Do 31. mája bude v sieti Ticketportal v predaji za 16 eur a od 1. júna do začiatku festivalu za 23 eur. Počas festivalu budú celotýždňové permanentky stáť 30 eur. Držitelia Teplickej karty, karty EURO<26, ITIC-u, ZŤP alebo ZŤPs, členovia filmového klubu ASFK a AČFK si môžu zakúpiť zlacnené cinepassy v predpredaji za 10 eur, počas festivalu ich bude permanentka stáť 15 eur.

Art Film Fest aj tentoraz pripravil špeciálny cinepass pre študentov. Od 19. mája do 31. mája sa budú môcť zaregistrovať na internetovej stránke www.artfilmfest.sk a v predpredaji za päť eur získať celotýždňový cinepass. Neregistrovaní študenti si počas festivalu budú môcť s platným preukazom ISIC zakúpiť cinepass za 10 eur.

Účastníci a účastníčky Art Film Festu nad 62 rokov si budú môcť zlacnený dôchodcovský cinepass zakúpiť iba počas festivalu, bude stáť päť eur a pre seniorov, ktorí majú trvalý pobyt v trenčianskom kraji, bude stáť dve eurá. Počas festivalu budú k dispozícii aj jednorazové lístky za dve eurá, ktoré umožnia návštevníkom vstup na jedno vybrané premietanie. Už tradične bude v predaji trojdňový cinepass za 10 eur. Novinkou bude 24-hodinový cinepass, v predaji bude len počas festivalu za päť eur. Návštevníci Art Film Festu sa budú môcť počas festivalu ubytovať aj v stanovom mestečku, vstup do neho bude stáť 5 eur.

Art Film Fest aj tento rok ponúkne snímky, ktoré sa k slovenským divákom dostanú po prvý raz, svetové a domáce filmové novinky, ale aj diela s exotickým nádychom vzdialených kontinentov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona