Perfektný výkon Žiliny, Spartak nestačil na Tel Aviv

NETKY.SK • 13 August 2021, 09:49 • 2 min
Perfektný výkon Žiliny, Spartak nestačil na Tel Aviv

ŽILINA – Fantastické predstavenie v podaní domácej MŠK Žiliny, v odvetnom zápase 3. predkola EKL deklasovali súpera 5:0!

slovakia

left justify in out

Nádherný futbal a veľa gólov

"Keby malo niektoré mužstvo z elitných zahraničných líg herný prejav ako my, tak by ho nosili na rukách,“ vravel na tlačovej konferencii tréner MŠK Žilina Pavol Staňo

 

Ofenzívnu šou začal v 14. minúte Dávid Ďuriš, ktorý fantastickou strelou spoza šestnástky poslal  Šošoňov do vedenia. Tento nádherný gól domácich naštartoval a súper jednoducho nestačil. 

 

Druhý gól prišiel v závere prvého polčasu, keď sa po výbornom pase Minárika uvoľnil Rusnák a tvrdou prízemnou strelou zvýšil náskok Žiliny na 2:0. 

 

 

V druhom polčase figuroval na trávniku iba jeden tím, v 64. minúte sa dostal k lopte Vahan Bichakchyan a Žilina viedla už 3:0. 

 

V závere zápasu dokázali domáci pridať ešte dva presné zásahy, štvrtý gól skóroval striedajúci Tibor Slebodník a postup Žiliny spečatil v nadstavenom čase druhým gólom Bichakchyan

 

Šošoni sa po priam dokonalom výkone môžu radovať z postupu do 4. predkola, kde narazia na českého súpera Jablonec. Po takomto výkone sa Jablonec bude musieť poriadne pripraviť, pretože mladí chalani zo Žiliny hrajú naozaj skvelý futbal. 

 

Pavol Staňo, tréner MŠK Žilina: "Človek sa cíti hrdo, keď stojí vedľa ihriska a vidí tak dobre pracujúce mužstvo. Teším sa, že tu boli s nami aj diváci a touto cestou ich chcem poprosiť, aby z tribún dávali o sebe ešte viac vedieť. Spoločnými silami to môžeme tu v Žiline posunúť trochu vyššie,"

 

 

Trnava tesne nestačila na silného súpera

V poslednom 4. predkole EKL budeme mať bohužiaľ iba jedno želieko v ohni, pretože Spartak nestačil na izraelský Tel Aviv a v odvete podľahol súperovi 1:0.

 

Pre oko fanúšika to bol celkom nezáživný zápas, ktorý sa rozhodol po štandardnej situácii. V 13. minúte zahrali domáci rohový kop a šikovnou hlavičkou sa presadil kapitán Tel Avivu Sheran Yeni

 

Po vstrelenom góle sa snažila Trnava oklepať a dobýjali obranu súpera pomocou dlhých pasov, no Ristovski na hrote bol pomerne osamotený a do väčších šancí sa  Bílí Andelé nedostali.

 

Trnava napokon vyrovnávajúci gól neskórovala a so súťažou sa definitívne lúči, o skupinovú fázu si Maccabi zmeria sily s kazašským Šachtarom Karaganda

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona