Perfektná hračka pre mladé kapely

NETKY.SK • 24 September 2013, 09:37 • 2 min
Perfektná hračka pre mladé kapely

BRATISLAVA - Začínajúce kapely potrebujú okrem hudobných nástrojov aj primerane dobré ozvučenie. Práve pre ne je určený multimediálny audiosystém Ibiza Port10VHF-N.

slovakia

left justify in out

Audio systém Ibiza Port10VHF-N je priam predurčený na to, aby na ňom skúšali mladé kapely alebo aby naplnil bar zákazníkmi bažiacimi po karaoke. Systém totiž obsahuje kufrový reproduktor s kolieskami, rozsiahlym nastavením zvuku a bohatou konektivitou, diaľkovým ovládačom a bezdrôtovým mikrofónom.

Aj do električky

Zvukový výkon audiosystému Ibiza Port10VHF-N je 250W RMS, má čistý hlboký zvuk a 25 cm (10 palcov) subwoofer. Je to flexibilné PA zariadenie, ktorého hlavná myšlienka je mobilita, čomu je podriadený aj samotný dizajn a rozmery. Objem PA zariadenia je taký malý, že ho bez problémov preveziete aj v kufri menšieho hatckbacku. Ak by však mladí hudobníci auto nemali, vďaka nízkej hmotnosti a kolieskam dostanú svoj audiosystém na určené miesto hoci aj električkou.

Pripojenie ako k profi-zariadeniu

USB a SD vstupy prehrávajúce MP3 formáty prepájajú PA systém s USB a SD pamäťovými nosičmi. Zároveň je možné pripojiť Line zariadenia, počítač, MP3/CD prehrávač a aj mikrofón. Vďaka AUX výstupu sa dá pripojiť aj iPod. Ďalšie rozdiely oproti ostatným PA boxom dosahuej Ibiza Port10 VHF- N pomocou priloženého mikrofóna, ktorý môže byť pripojený bezdrôtovo ako aj s káblom. Funkcia VOX umožňuje aktiváciu sekcie mikrofónu.

Integrovaná batéria poskytuje predpoklad pripojenia prúdu a pridáva priaznivcom slobody úplnú voľnosť pri rozhodovaní pri výbere umiestnenia. Či je to garáž, pódium v lokálnom bare alebo obývačka vo vile, Ibiza Port10VHF-N poslúži všade.

Ideálny audiosystém?

Zrejme najväčším lákadlom pre kúpu tohto zariadenia je jeho cena. Na internete sa dá zadovážiť už za necelých 230 eur, čo je vzhľadom k ponúkanému výkonu a zážitku na vysokej úrovni veľmi prijateľná položka. Aj preto nesie tento PA systém označenie “TOP produkt”.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies