Peréz mal negatívny test, cez víkend už môže pretekať

NETKY.SK • 6 August 2020, 20:12 • 2 min
Peréz mal negatívny test, cez víkend už môže pretekať

SILVERSTONE - Mexický jazdec Sergio Perez má po absolvovaní povinnej sedemdňovej karantény negatívny test na koronavírus. Do pretekania sa tak zapojí už počas tohto víkendu, keď sa na okruhu v Silverstone uskutoční Veľká cena 70. výročia Formuly 1.

slovakia

left justify in out

Mohol ochorieť v Mexiku 

Tridsaťročný rodák z Guadalajary sa nakazil koronavírusom počas cesty do svojej rodnej krajiny po Veľkej cene Maďarska. Člen tímu Racing Point nastúpil do izolácie a nepredstavil sa na minulotýždňovej VC Veľkej Británie. Perez prezradil, že navštívil vo svojej rodnej krajine nemocnicu, keďže jeho matku hospitalizovali a prišiel do kontaktu s chorou osobou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Checo Pérez (@schecoperez),

 

Hulkov zápis počas minulého vikendu 

Počas minulého víkendu nahradil Mexičana v Racing Pointe Nico Hülkenberg. Prvé tréningy dopadli pre Nemca veľmi dobre, a už sa začalo hovoriť, že by mohol prípadne Peréza nahradiť do konca sezóny. Prišla kvalifikácia a Nico sa dokázal umiestniť na 13. mieste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg),

 

Bol sklamaný, pretože v "minuloročnom Mercedese" čakal, že sa umiestni vyššie. Katastrofa však prišla v nedeľu pred štartom, kedy nakoniec pre poruchu ani neodštartoval. Peréz sa momentálne nachádza na 7. mieste celkového poradia s 22 bodmi a vyzerá, že druhú VC na okruhu Silverstone sa už objaví v ružovom monoposte práve on.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Checo Pérez (@schecoperez),

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona