Pereira a Palacios si za vylúčenia odsedia jeden zápas

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 09:13 • 2 min
Pereira a Palacios si za vylúčenia odsedia jeden zápas

RIO DE JANEIRO - Uruguajský futbalista Maximiliano Pereira a reprezentant Hondurasu Wilson Palacios si za svoje vylúčenia v úvodných vystúpeniach na MS v Brazílii odsedia jeden zápas. V pondelok večer to potvrdila Medzinárodná futbalová federácia (FIFA).

slovakia

left justify in out

Pravý obranca Pereira nedohral sobotňajší súboj D-skupiny s Kostarikou, s ktorou "Urus" prekvapujúco prehral 1:3. V nadstavenom čase už za rozhodnutého stavu mu "rupli" nervy a za svoju "kosačku" na Joela Campbella videl vôbec prvú červenú kartu na šampionáte. Pre trest si nezahrá v štvrtkovom dueli s Anglickom v Sao Paule.

 

Palacios putoval pri prehre Hondurasu s Francúzskom (0:3) predčasne z trávnika po druhej žltej karte, ktorú dostal v 44. minúte za faul na Paula Pogbu v pokutovom území. Z nariadenej jedenástky otvoril skóre kanonier Karim Benzema a naštartoval tak svoj tím k víťazstvu. Stredopoliar Stoke City bude chýbať Stredoameričanom v piatkovom zápase E-skupiny s Ekvádorom. Informáciu priniesla agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies