Pepe má problémy so svalom, štart v Istanbule je otázny

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 10:11 • 2 min
Pepe má problémy so svalom, štart v Istanbule je otázny

ISTAMBUL - Účasť obrancu futbalového Realu Madrid Pepeho v utorkovom odvetnom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov na ihrisku Galatasaray Istanbul je otázna.

slovakia

left justify in out

Pri neúčasti vykartovaného Sergia Ramosa by tréner "bieleho baletu" José Mourinho mohol dať v strede defenzívy šancu dvojici Raúl Albiol a Raphael Varane. "Pepe utrpel svalové zranenie v sobotňajšom ligovom zápase proti Levante (5:1, pozn). V utorok budeme vedieť na sto percent, či bude môcť hrať alebo nie. V kádri mám však viacero dobrých hráčov. Ak sa Pepe nestihne dať do poriadku, postavím Albiola. Som si istý, že všetci hráči v mužstve sú schopní," povedal portugalský kouč na pondelkovej tlačovej konferencii. Real Madrid vyhral prvé meranie síl s tureckým tímom 3:0, v Istanbule nemôže pre karty nastúpiť okrem Ramosa ani Xabi Alonso.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies