Pep Guardiola: Som ako žena, viem robiť viac vecí naraz

NETKY.SK • 5 Február 2016, 15:00 • 2 min
Pep Guardiola: Som ako žena, viem robiť viac vecí naraz

MNÍCHOV - Španielsky futbalový tréner Pep Guardiola sa nechce vyjadrovať o svojom budúcom pôsobení v Manchestru City, keďže stále je trénerom Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Na piatkovej tlačovej konferencii však uviedol, že má obrovský talent na to, aby sa sústredil rovnako dobre na oba kluby.

 

Guardiola prvýkrát oficiálne prestúpil pred médiá, odkedy vedenie Manchestru City oznámilo Španielov príchod. Na otázku ohľadom pôsobenia na Ostrovoch odpovedal: "Do mája alebo júna nebudem vôbec hovoriť o Manchestri City. Môžeme sa o tom baviť až keď budem v Anglicku," citovala jeho slová agentúra DPA.

 

Bývalý úspešný hráč aj tréner FC Barcelona ďalej povedal, že nemá žiaden problém so sústredením sa na súčasnosť s Bayernom ako aj budúcnosť s Citizens. "Som ako žena, viem robiť viac vecí naraz. Napríklad kontrolovať obe situácie, rozmýšľať o nich. Nie je to žiadny problém, na toto mám veľký talent," odvetil.

 

Na piatkovej tlačovej konferencii pôsobil vcelku uzavreto, zástupcov médií však ostro skritizoval. "Nemáte absolútne žiadny rešpekt pre našu prácu v dnešnom svete. Vôbec vám nezáleží na tom, čo povieme," konštatoval.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies