Pep Guardiola: Keď prehráme, môžete ma zabiť

NETKY.SK • 30 Apríl 2016, 19:00 • 2 min
Pep Guardiola: Keď prehráme, môžete ma zabiť

MNÍCHOV – Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola reagoval na negativizmus okolo jeho tímu po prehre na pôde Atlética Madrid tradičným svojským spôsobom. Informáciu priniesol španielsky denník Marca.

slovakia

left justify in out

Bayern Mníchov prehral úvodný semifinálový zápas Ligy majstrov na ihrisku Atlética Madrid 0-1, avšak Bavori si neúspech nepripúšťajú. Odvetný zápas v Allianz Arene je na programe už v utorok 3. mája a tréner domácich neočakáva nič iné ako víťazstvo.

"Čaká nás odvetný zápas, ak prehráme, tak ma môžete zabiť. Stále však mám šancu," povedal Guardiola.

Tréner ďalej vysvetlil, prečo útočník Thomas Müller nenastúpil v základe a ako jeho taktika diktovala výber hráčov. "Rád by som postavil Müllera a možno by to bolo lepšie, keby hral, ale musel som sa rozhodnúť. Nie je však ešte koniec, stále sme v hre," dodal Guardiola.

 



Bayern Mníchov dnes mohol v nemeckej Bundeslige získať ligový titul, stačilo mu v domácom prostredí poraziť Borussiu Mönchengladbach. Tréner Guardiola však nechal na lavičke odpočívať mnohé opory tímu a napriek tomu, že od 6. minúty viedli gólom Thomasa Müllera, nakoniec museli byť spokojný s bodom za remízu 1-1.

 

Keďže Dortmund na domácom trávniku nezaváhal a porazil Wolfsburg jednoznačne 5-1, oslavy majstrovského titulu sa musia minimálne o týždeň odložiť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies