Pep Guardiola: Ak pôjdem do City, tak s Messim!

NETKY.SK • 8 Január 2016, 18:19 • 2 min
Pep Guardiola: Ak pôjdem do City, tak s Messim!

MNÍCHOV – Tréner Pep Guardiola odkázal predstaviteľom Manchestru City, že Lionel Messi bude kľúčovým prestupovým cieľom, ak sa rozhodne nahradiť súčasného trénera Manuela Pellegriniho.

slovakia

left justify in out

Súčasný tréner Bayernu Mníchov oznámil svoj úmysel opustiť tím bundesligového šampióna na konci aktuálnej sezóny, keďže mu končí zmluva. Úspešný tréner je už dlhšiu dobu spájaný so City, ktoré zažíva silnú sezónu pod Pellegriniho vedením.
 

Podľa správ anglického denníka The Sun, Guardiola od City žiadal, aby klub vynaložil maximálne úsilie na zisk Messiho a ponúkol rovnaký plat vo výške £800.000 týždenne, ako to urobili v novembri.

 

Dvadsaťosemročný Messi má v zmluve výkupnú klauzulu vo výške €250 miliónov, ale City ponúka Barcelone za ich hviezdneho útočníka 120 miliónov libier, čo je v prepočte približne €160 miliónov.
 

Guardiola nedávno opášil svoje blízke priateľstvo s Messim a chcel by pokračovať v úspešnej spolupráci, keďže počas jeho pôsobenia na Nou Camp spoločnými silami získali 14 trofejí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona