Penta odmieta spájanie s novým ministrom zdravotníctva V. Čislákom

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:10 • 2 min
Penta odmieta spájanie s novým ministrom zdravotníctva V. Čislákom

BRATISLAVA - Investičná skupina Penta odmieta spájanie s novým ministrom zdravotníctva Viliamom Čislákom (nominant Smer-SD). Označovanie nového šéfa rezortu za jej človeka považuje investičná skupina za zavádzajúce a ignorujúce reálnu skutočnosť. Spájanie s Pentou odmieta aj minister.

slovakia

left justify in out

Minister pracoval v minulosti pre Svet zdravia patriaci do skupiny Penta a nie priamo pre investičnú skupinu. "Pre Svet zdravia pracoval len štyri mesiace a dva mesiace pre nemocnicu v Rožňave. Nikdy predtým a ani potom pre Pentu a ani v jej portfóliových spoločnostiach nepracoval," povedal PR špecialista Penty Gabriel Tóth.
     

Prepájanie s Pentou, v ktorej portfóliu sú na Slovensku viaceré nemocnice, záchranky či lekárne, odmieta aj nový šéf rezortu. Nechápe, prečo je každý lekár či sestra pracujúci pre túto spoločnosť označovaný ako príslušník finančnej skupiny.
     

"V zdravotníctve sa pohybujem už viac ako 16 rokov a naozaj som prešiel všetky pozície od lekára v nemocnici, cez lekára v záchrannom zdravotnom systéme až po manažérske funkcie v štátnej a súkromnej sfére a môžem pokojne povedať, že aj vďaka tomu mám prehľad a vedomosť o všetkých procesoch, ktoré sa v zdravotníctve dejú," reagoval Čislák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies