Penta kúpila nemocnicu s poliklinikou Medissimo

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 15:25 • 2 min
Penta kúpila nemocnicu s poliklinikou Medissimo

BRATISLAVA - Penta Investments prevezme prostredníctvom spoločnosti ProCare súkromnú nemocnicu s poliklinikou Medissimo sídliacu v Bratislave. Zdravotnícke zariadenie sa tak stane trinástou poliklinikou v sieti ProCare.

slovakia

left justify in out

"Penta kúpila nemocnicu s poliklinikou Medissimo od akciovej spoločnosti Slovintegra, a. s., ktorá bola poskytovateľom zdravotnej starostlivosti a prevádzkovateľom Medissima, zároveň však vlastnila aj budovy, v ktorej nemocnica s poliklinikou sídli,“ uviedol hovorca Penty Gabriel Tóth pre agentúru SITA.


Nemocnica s poliklinikou Medissimo ponúka pacientom komplexnú škálu zdravotnej starostlivosti od ambulantných vyšetrení, rádio diagnostiky vrátane CT a MRI, až po operačné výkony a pooperačnú starostlivosť. "Vďaka tejto akvizícii budeme schopní pacientom poskytnúť aj tzv. následnú zdravotnú starostlivosť a tým zvýšiť kvalitu a komplexnosť služieb poskytovaných na jednom mieste,“ hovorí partner v Penta Investments Eduard Maták. Začlenenie Medissima do siete prinesie podľa Penty klientom ProCare zvýšený komfort aj v podobe kratších čakacích lehôt a rozšírenia servisu. 


Sieť polikliník ProCare ponúka komplexné zdravotné služby. Jej pacienti disponujú elektronickou zdravotnou kartou, ktorá im zaručuje dostupnosť informácii o zdravotnom stave a liečbe a včasnú diagnostiku. ProCare ročne poskytuje viac ako 2 milióny zdravotníckych úkonov pre 260-tisíc pacientov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies