Pennettová zatiaľ neplánuje svadbu s Fogninim

NETKY.SK • 21 Október 2014, 12:53 • 2 min
Pennettová zatiaľ neplánuje svadbu s Fogninim

RÍM - Talianska tenistka Flavia Pennettová v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport potvrdila, že aj v sezóne 2015 bude hrať štvorhru so Švajčiarkou Martinou Hingisovou.

slovakia

left justify in out

Niekdajšia líderka deblového renkingu a bývalá členka Top 10 svetového rebríčka vo dvojhre Pennettová na margo aktuálneho stávkového škandálu skonštatovala: "V ženskom odvetví som nepočula o podobných veciach. V mužskom sa občas dá niečo začuť, nepoznám však podrobnosti." 

 

Tridsaťdvaročná rodáčka z Brindisi Pennettová si na januárovom Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných družstiev v austrálskom Perthe zahrá s Fabiom Fogninim. Na otázku, či sa nechystá svadba, odvetila: "Nie, zatiaľ ju nemáme v pláne." 

 

Terajšia 15. žena singlového hodnotenia Pennettová si na základe voľnej karty zahrá na budúcotýždňových malých koncosezónnych MS WTA Tournament of Champions v bulharskej Sofii: "V predchádzajúcich rokoch som väčšinou mala v tomto období fedcupové povinnosti, takže ma potešila táto možnosť získať nejaké body navyše. Pokiaľ ide o Fed Cup, ešte uvidíme podľa zdravotného stavu. Začínam cítiť môj vek."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies