Pennettová by sa rada rozlúčila v Ríme, ale hrať tam nebude

NETKY.SK • 29 Október 2015, 14:57 • 2 min
Pennettová by sa rada rozlúčila v Ríme, ale hrať tam nebude

RÍM - Talianska univerzálka Flavia Pennettová by sa rada rozlúčila s tenisovým svetom a svojimi fanúšikmi v máji 2016 počas antukového turnaja WTA Premier 5 Internazionali BNL d´Italia v Ríme, ale jednoznačne už len ako hostka. Zdôraznila to podľa citácie portálom Live Tennis.

slovakia

left justify in out

"Ten areál vnímam ako môj druhý domov, účinkovanie na podujatí v Ríme bolo v mladosti mojím snom. Nič konkrétne však zatiaľ nie je naplánované. Potešilo ma, ak by sme čosi dali dokopy. Určite však na tom turnaji už nebudem hrať," povedala 33-ročná Pennettová.

Víťazka tohtoročných grandslamových US Open Pennettová po svojom nečakanom triumfe v New Yorku ohlásila, že už iba dohrá sezónu 2015. Kariéru rodáčky z Brindisi vo štvrtok ukončila na koncoročnom šampionáte WTA Finals v Singapure Ruska Maria Šarapovová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies