Penn Badgley zo seriálu Gossip Girl je opäť zadaný

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 11:08 • 2 min
Penn Badgley zo seriálu Gossip Girl je opäť zadaný

LOS ANGELES - Americký herec Penn Badgley randí so speváčkou Domino Kirke. Informáciu pre americký týždenník Us Weekly potvrdil nemenovaný zdroj.

slovakia

left justify in out

"Randia spolu už nejaký čas. Majú niekoľko spoločných priateľov. Je to veľmi vyzretý a voľný vzťah. Domino je preňho naozaj vhodné dievča vzhľadom na to, že je hudobníčka," uviedol zdroj.

Dvadsaťsedemročný Badgley je známy predovšetkým ako Dan Humphrey zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012). V minulosti tvoril pár s bývalou kolegyňou zo spomínaného televízneho hitu Blake Lively, či s herečkou a modelkou Zoë Kravitz, ktorá je jedinou dcérou muzikanta Lennyho Kravitza. 

 

Rodák z Baltimoru v štáte Maryland si okrem Gossip Girl zahral aj v snímkach ako John Tucker musí zomrieť (2006), Forever Strong (2008), Stepfather (2009), Ľahko ju zbaliť (2010) alebo Margin Call (2011). V dráme Greetings from Tim Buckley (2012) stvárnil speváka Jeffa Buckleyho. 

 

Domino Kirke má s kapelou Domino na konte nahrávky Everyone Else Is Boring (2006), Adults Only (2010) či The Guard (2012). Jej otcom je Simon Kirke, bubeník kapely Bad Company. V minulosti hrával aj v už nefungujúcej formácii Free. Jeho ďalšou dcérou je Jemima Kirke, známa najmä zo seriálu Girls (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona