Penélope Cruzová pricestovala do Sarajeva, kde bude nakrúcať novinku

NETKY.SK • 8 September 2011, 14:16 • 2 min
Penélope Cruzová pricestovala do Sarajeva, kde bude nakrúcať novinku

Penélope Cruzová pricestovala do Sarajeva, kde bude nakrúcať novinku

slovakia

left justify in out

img

Hviezda strieborného plátna, španielska herečka Penélope Cruzová, pricestovala dnes do Sarajeva, kde by sa v blízkej budúcnosti malo začať s nakrúcaním jej nového filmu.
      Príbeh matky, vychovávajúcej 16-ročného syna, ktorá s potomkom pricestuje do Sarajeva, kde prišiel počas bosnianskej vojny o život jeho otec, nakrúti pod názvom Venuto al mondo taliansky filmár Sergio Castellitto.
      Na filme, ktorý bude adaptáciou úspešného rovnomenného románu Margaret Matzzantiniovej, inak manželky režiséra, by tvorcovia mali v Sarajeve pracovať od 12. septembra celkom 11 dní.
      Penélope Cruzová je laureátkou Oscara za úlohu vo filme Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona (2008). Herečka už dva roky predtým figurovala medzi adeptkami na prestížnu cenu za výkon v Almodóvarovom filme Volver.
      Rodáčka z madridského predmestia Alcobendas a niekdajšia partnerka Toma Cruisa a Matthewa McConaugheyho sa v roku 2010 vydala za svojho úspešného krajana Javiera Bardema, ktorý má na konte takisto Oscara.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona