Pendolino idúce z Ostravy do Prahy zabilo človeka

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 16:15 • 2 min
Pendolino idúce z Ostravy do Prahy zabilo človeka

PRAHA - Na železničnej trati medzi Kolínom a Prahou zrazil dnes popoludní rýchlik Pendolino smerujúci z Ostravy do Prahy človeka, ktorý pri nehode zahynul. Železničná doprava je až do vyšetrenia okolností nehody odklonená cez Lysú nad Labem, informoval internetový server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdil aj hovorca Českých dráh Radek Joklík. Pre server iDNES.cz uviedol, že na trase Kolín-Praha je diaľková doprava odstavená v oboch smeroch, spoje smerujú cez Lysú nad Labem a mimoriadne zastavujú v Prahe-Vysočanoch.

Detailnejšie informácie o nehode zatiaľ nemal ani hovorca železničnej inšpekcie Martin Drápal, podľa ktorého viac ukáže policajné vyšetrovanie a výpoveď rušňovodiča.

 Predpokladá sa, že aj po obnovení prevádzky na spomínanom úseku trate, budú vlaky istý čas meškať, ale iba rádovo minúty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies