Pellegrinimu nevyšla premiéra na lavičke City

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 10:24 • 2 min
Pellegrinimu nevyšla premiéra na lavičke City

PRETORIA - Anglický futbalový klub Manchester City začal sériu prípravných zápasov v južnej časti Afriky a Ázii prehrou s tímom Supersport United.

slovakia

left justify in out

Prvý zápas pod taktovkou nového trénera Manuela Pellegríniho klubu z Manchestru prehral 0:2 po dvoch góloch v druhom polčase. City nastúpil v oboch polčasoch v rôznych zostavách.

Senegalský útočník Mame Niang sa hlavičkou presadil v 56. minúte a v 82. minúte sa pri akcii jeden na jedného nemýlil Juhoafričan Kermit Erasmus. Hráči z Etihad Stadium si taktiež vypracovali šance, v 19. minúte Edin Džeko takmer prekonal Rowena Williamsa, ktorý musel zasahoval na dvakrát. V 73. minúte museli po strele Jamesa Milnera zasahovať na bránkovej čiare hneď dvaja hráči Supersport United. V závere zápasu sa ešte futbalisti Manchestru City snažili o skorigovanie výsledku, ale nepodarilo sa im to ani po strele Yayu Tourého, ktorá smerovala vysoko nad. 

Ešte v nedeľu by sa mali k tímu z Manchestru pridať aj Argentínčania Sergio Agüero a Pablo Zabaleta, v priebehu budúceho týždňa zasa v Hongkongu Španieli David Silva a Jesús Navas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona