Pellegrinimu končí lehota po prekonaní koronavírusu, dá sa zaočkovať?

NETKY.SK • 31 Máj 2021, 13:08 • 2 min
Pellegrinimu končí lehota po prekonaní koronavírusu, dá sa zaočkovať?

BRATISLAVA - Predsedovi strany Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD Petrovi Pellegrinimu platí ešte do konca júna lehota po prekonaní ochorenia COVID-19.

slovakia

left justify in out

Povedal to na dnešnej tlačovej konferencii s tým, že ako človek s prekonaným koronavírusom podľa orgánov nepredstavuje žiadne riziko a pravdepodobne disponuje aj protilátkami. Lehota platnosti potvrdenia o prekonaní koronavírusu je 180 dní.

 


"Takže nie som človek, ktorý nemal koronavírus a teraz je nejaký antivaxer," doplnil. Tiež poukázal na to, že patrí medzi ľudí, ktorí sú buď zaočkovaní, koronavírus prekonali alebo majú PCR test.

 

"Jedno z týchto kritérií spĺňam, takže nie som nejakým spôsobom tlačený do toho rozhodnutia," reagoval na otázku, či sa dá zaočkovať. "Akonáhle mi vyprší táto lehota, tak sa k tomu, samozrejme, nejakým spôsobom veľmi jasne, raz a navždy vyjadrím," podotkol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies