Pellegrini želá Národnej rade rozumné a múdre rozhodnutia v prospech ľudí

NETKY.SK • 1 Január 2015, 11:09 • 2 min
Pellegrini želá Národnej rade rozumné a múdre rozhodnutia v prospech ľudí

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR Peter Pellegrini želá parlamentu do nového roka, aby sa mu darilo, aby prijímal rozumné a múdre rozhodnutia v prospech ľudí a aby si zachovával svoju dôstojnosť.

slovakia

left justify in out

Do pléna by chcel vrátiť takú politickú kultúru, ktorá počíta so stretom názorov, ale nie s nadávkami a osobnými útokmi. Uvedomuje si, že na to asi nebude stačiť len jeho zmierlivé vystupovanie. "To, samozrejme, nebude stačiť. Je pravda, že tu sa mnohí už tak dourážali, že tá kultúra prejavu niektorých poslancov je iná, ako keď som bol poslancom v rokoch 2006 až 2010," zhodnotil Pellegrini.
     

Šéf parlamentu by bol rád, keby poslanci rešpektovali rokovací poriadok a aby si všetci vychádzali v dobrých veciach v ústrety. Riešiť podľa neho treba aj rokovací poriadok či kódex poslanca. Pellegrini tiež avizoval, že urobí všetko pre to, aby sa už neopakoval prípad s vyraďovaním opozičných návrhov z rokovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona