Pellegrini vymení šéfovanie parlamentu za zabíjanie kapra

NETKY.SK • 23 December 2014, 15:08 • 2 min
Pellegrini vymení šéfovanie parlamentu za zabíjanie kapra

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Peter Pellegrini vymení počas Vianoc oblek za domáce oblečenie, papuče a náčinie na zabíjanie kapra. Zabíja ho totiž sám.

slovakia

left justify in out

"Kapra zabíjam osobne," povedal v úsmevom predseda Národnej rady SR, ktorý si chce počas vianočných sviatkov poriadne oddýchnuť. Tento rok bol totiž pre neho poriadne rušný. Z postu štátneho tajomníka ministerstva financií prešiel do funkcie ministra školstva a po pár mesiacoch sa postavil do čela parlamentu.
     

"Tým, že sa mi dialo tento rok toľko veľa vecí, nemal som čas ani na týždeň v lete nikam odísť. Budem teda doma asi len vylihovať a užívať si voľno," uviedol pre TASR.
     

Pellegrini rád lyžuje, preto si želá, aby napadol sneh a mohol by si zašportovať na svahu. Počas sviatkov by predseda parlamentu tiež rád postretával svojich kamarátov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies