Pellegrini: Sterling nastúpi na Anfield Road od úvodu

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 16:29 • 2 min
Pellegrini: Sterling nastúpi na Anfield Road od úvodu

LIVERPOOL - Tréner anglického futbalového klubu Manchester City Manuel Pellegrini má v úmysle nasadiť Raheema Sterlinga do základnej zostavy v stredajšom zápase tamojšej najvyššej súťaže na ihrisku FC Liverpool - teda na pôde bývalého Sterlingovho zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Anglického krídelníka podľa všetkého čaká na Anfield Road nevraživé prijatie. Jeho odchod z klubu v júli 2015 za 49 miliónov libier, ako aj nekonečná sága o odmietaní predĺženia kontraktu pri rieke Mersey vyvolali v Liverpoole v tom čase vlnu negatívnych emócií.


"Uvidíme, kto zajtra nastúpi v základnej jedenástke. S istotou však môžem povedať, že v nej nebude chýbať Sterling," vyhlásil Pellegrini, jeho slová citoval web The Guardian. "Futbalisti, ktorí nedokážu podať výkon v náročných podmienkach, nikdy nebudú hráčmi najvyššej úrovne. Raheem je mladý, jeho kariéra je na začiatku. Vie, ako sa vyrovnať s tlakom. Nemám žiadne obavy. Je pre neho dôležité hrať pod tlakom. Verím mu na sto percent," doplnil kouč "The Citizens".


Počas nedeľňajšieho finálového stretnutia anglického Ligového pohára práve medzi FC Liverpool a Manchestrom City sa na londýnskom štadióne Wembley znieslo na Sterlingovu hlavu množstvo urážok a piskotu od priaznivcov "The Reds". Triumf však napokon po víťazstve na pokutové kopy oslavoval práve 21-ročný rodák z jamajského Kingstonu.


Úvodný výkop stredajšieho súboja na Anfield Road naplánovali na 21.00 h SEČ. Manchester City je v tabuľkovom poradí štvrtý a ak uspeje, na vedúci Leicester City bude mať 11 kôl pred koncom súťaže šesťbodové manko. Liverpoolu patrí deviata priečka v hodnotení Premier League, víťazstvo by ho katapultovalo na siedme miesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies